Milan CEO’su Giorgio Furlani duyurdu: Fenerbahçe Krunic’te mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe, Rade Krunic transferinde mutlu sona ulaştı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın uzun süredir istediği Krunic’in transferi için Milan cephesinden açıklama geldi. Milan’ın İtalya Kupası’nda Atalanta’ya yenilip elenmesinin ardından kulüp CEO’su Giorgio Furlani, Rade Krunic’in Fenerbahçe’ye transferini açıkladı. Müsabaka sonrası konuşan Giorgio Furlani, “Rade Krunic’in Fenerbahçe’ye transferinde her şey yolunda gidiyor” dedi. Deneyimli orta sahaya şans dileyen Furlani, “Krunic umarım Fenerbahçe’de iyi işler yapar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe’nin Rade Krunic için Milan’a ödeyeceği rakam da belli oldu. Buna göre Sarı-Lacivertlier, 30 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibine bonuslarla birlikte yaklaşık 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli ödeyecek.

Krunic’in kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Milan’da 4 buçuk sezon geçiren Rade Krunic, 139 maça çıkarken 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde yıldız stoper Leonardo Bonucci’yi de kadrosuna katmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir